Társadalmi-szerepvállalás

Green Office

Cégünk egyik alapelve, hogy kihasználjunk minden digitalizáció és jogszabály adta lehetőséget. Számtalan könyvelőiroda a mai napig minden dokumentumot kinyomtat és ezt elvárja ügyfeleitől is. Ez több tízezer papírlapot és megszámlálhatatlan mennyiségű festéket jelent évente. Célunk, hogy minimalizáljuk ezen anyagok felhasználását, így egy zöld könyvelőirodát teremtve.

Hogyan tesszük mindezt?
  • Az általunk elkészített bevallásokat és analitikákat nem nyomtatjuk, hanem felhőben tároljuk.
  • A hivatalok által küldött, elektronikus aláírással ellátott dokumentumokat szintén a szervereinken vagy tartós tárban tároljuk.
  • A könyvelési dokumentumokat elektronikusan adjuk át ügyfeleinknek. Nem nyomtatunk ki analitikákat kimutatásokat mivel mindezt elektronikusan is átadhatjuk.
  • Ügyfeleinket is segítjük abban, hogy minél zöldebb legyen vállalkozásuk. Eligazítjuk Őket az e-számlák, e-szerződések, e-dokumentumok világában.

Jótékony célú felajánlások

Könyvelőirodánk árbevételének egy részét minden éveben valamilyen jótékony célra ajánlja fel. Nem titok, hogy szívünkhöz a mentett állatok állnak a legközelebb. Több menhelyet is támogattunk már fennállásunk óta, de ezen túl más civil szervezeteknek is adományoztunk.